fbpx
image

Vill du också komma igång med video?

Videoproduktion behöver inte vara komplicerat. Ingenting tycks fånga människors uppmärksamhet och engagemang mer effektivt än video. I Skandinavien konsumerar varje person i genomsnitt över fyra timmar online-video per dag. Vi producerar video-content som gör era digitala kanaler och sociala medier till effektiva säljkanaler. Med en årlig tillväxt på över 400% hör online-video hemma i ännu fler contentstrategier.

Med våra tjänster är det enkelt att komma igång. Vill du veta mer?

 

Kontakt

Så här funkar det

Oavsett om du tycker det känns krångligt att komma igång med videoproduktion, eller om du har en massa idéer som du vill att vi ska förverkliga – så hjälper vi dig. Videoproduktion och fotograf löser vi över hela landet och hjälper dig att producera online-video som din publik älskar. Formatet optimeras självklart för din hemsida, nyhetsbrev och sociala medier.

Några exempel på vad vi kan hjälpa er med är serie av kortare videos, inspirerande videos, Gör det själv-videos, instruktionsvideos, intervjuer, produktvideos, webinar och särskilt anpassade för annonsering via sociala medier.

Vi hjälper dig från idé till ökad försäljning.

 

Vill du har mer information?

Vi skickar gärna exempel på tidigare produktioner och allt du behöver veta.

Image
 1. 1

  Dina konkurrenter gör det redan

  81% av alla marknadsförare använder sig idag av videomarknadsföring i någon form. Användandet ökar varje år och möjligheterna är enorma.

 2. 2

  Bättre räckvidd

  Inbyggda videos kan generera upp till 57% mer trafik till din hemsida. Med video i dina sociala medier eller nyhetsbrev ökar engagemanget. Även enklare textbaserade videos hjälper till att göra innehållet mer intressant.

 3. 3

  Hjälp dina kunder

  97% upplever att video hjälper för att bättre förstå värdet av produkten eller tjänsten. Ett perfekt sätt att öka sin försäljning och göra fler kunder nöjda är Produktvideos, Gör det själv-videos och inspirationsvideos som kan få stor spridning.

Aktuellt

image
September 22, 2021
Vad gör en Digital Conversion Manager?
Läs mer
image
September 7, 2021
Podcast för företag: Hur, när och varför?
Läs mer
image
August 24, 2021
Ny undersökning: Därför väljer marknadschefer globalt att ändra fokus
Läs mer
image
June 24, 2021
Så hanterar din hjärna olika typer av innehåll
Läs mer