fbpx
image

Trött på att publicera innehåll som inte ger resultat?

Mer än 70% av B2B-kunder gör egen research innan de kontaktar en tänkbar säljare eller leverantör. Därför är det idag viktigare än någonsin att innehållet i era digitala kanaler och sociala medier visar upp ert företag och erbjudande på bästa sätt.

Oavsett om det gäller en potentiell kund, samarbetspartner eller framtida medarbetare så kan du räkna med att helhetsbilden av er som bolag kommer vara starkt påverkad av er närvaro i digitala kanaler.

Vi hjälper dig att göra ett bra intryck och skapa resultat.

Kontakt

Så funkar det

Contentbyrå och Sociala Medier-byrå kallar sig fler och fler i takt med att behovet av bra content vuxit sig större än någonsin. Men sanningen är att innehållet i sig självt inte är värt speciellt mycket utan spridning och besökare. Har du märkt att det tar både tid och omsorg för att få snurr på innehållet? Tid som ofta inte finns. Du är inte ensam. 90% av alla sidor får ingen organisk trafik från Google trots att nästan 70% av alla online-resor börjar just där.

En kombination av att ranka högt på era viktigaste sökord och strategiska annonsköp i Googles sökresultat kan vara skillnaden mellan succé och att bli ifrånkörd.

Behöver du SEO-optimerat content som når er målgrupp när de är i köptankar, organisk spridning i sociala medier och strategiska annonsköp som Facebook-ads, Linkedin-ads och Google-ads – vi hjälper dig!

Image
 1. 1

  Digital spridning

  Träffa din målgrupp där din annons ger bäst effekt. Möjligheterna är nästan obegränsade, vi hjälper dig välja rätt.

 2. 2

  Sociala medier

  Vi hjälper dig med allt ifrån strategi, produktion, publicering och kommentarshantering till optimering av befintligt material. Vi gör dina sociala medier till effektiva säljkanaler..

 3. 3

  SEO och SEM

  Syns du inte (på första sidan) finns du inte. Tråkigt men sant. Med en SEO-optimerad hemsida som rankar högre på Google finns det stora vinster.

Kom igång idag

Med rätt distribution av ditt content kan du öka din försäljning. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att nå ut.

Samarbeta med en Sociala Medier-byrå!

Kontakta oss nu och få 15% rabatt på din första bokning.

Lyckas med content marketing

image
September 22, 2021
Vad gör en Digital Conversion Manager?
Läs mer
image
September 7, 2021
Podcast för företag: Hur, när och varför?
Läs mer
image
August 24, 2021
Ny undersökning: Därför väljer marknadschefer globalt att ändra fokus
Läs mer
image
June 24, 2021
Så hanterar din hjärna olika typer av innehåll
Läs mer