fbpx
image

Performance Marketing Manager

Vi är en snabbväxande digitalbyrå som ingår i mediekoncernen Another Media Group. Tillsammans med våra syskonbolag omsätter vi årligen cirka 100 miljoner kronor och finns representerade med kontor i Stockholm, Malmö, Halmstad och Järna. Tillsammans med dina kollegor kommer du driva våra kunders digitala kanaler och ansvara för att marknadsinvesteringarna bidrar till att uppnå affärsmålen. 

Om rollen

Det här är du:
Troligtvis har du ett par års erfarenhet inom digital marknadsföring och medieköp. Du är en fena på säljdrivande innehåll, aktivering, analys, optimering och resultatrapportering av annonskampanjer och är van att arbeta med flera olika varumärken parallellt. 


Din roll på Engage:
Hos oss blir du  en del av ett slipat content-team som är experter på digitalt innehåll. Du kommer ansvara för flertalet kunder och driva arbetet med digital annonsering och konverteringsoptimering i dessa projekt. Samtidigt är du prestigelös och rycker gärna in där det behövs, ditt fokus ligger på att få teamet och kunden att prestera bra.


Dina arbetsuppgifter:
Skriva engagerande och konverteringsdriven copy för sökannonser och annonser  för sociala medier
Utforma, planera och genomföra PPC/SEM-kampanjer
Säkerställa mätning genom korrekt uppsatta mål och tracking
Kontinuerligt analysera och utvärdera kampanjresultat utifrån givna KPI:er.
Sätta upp tester, utvärdera samt identifiera resultat och insikter från dessa.
Bygga rapporter samt presentera analys och rekommendationer för förbättring.
Sätta rekommendationer och strategi för digitalt innehåll


Din profil:
Du är van vid att arbeta i projekt tillsammans med andra människor och bidrar gärna med nya idéer och infallsvinklar eftersom du alltid är nyfiken på att förbättra och skapa resultat. För dig är det viktigt att det finns tydliga mål och du gör vad som krävs för att uppnå dem. Nyckelfärdigheter när du jobbar i team och i projekt är rak kommunikation, självledarskap och en positiv attityd. Därtill har du relevant utbildning och/eller erfarenhet inom digitala medier, marknadsföring, försäljning och kommunikation. Du har god kunskap om digitalt innehåll och digitala kanaler och vet hur du på bästa sätt möter kunder och presenterar kampanjer, koncept, kanalval och resultat.

Vi erbjuder dig:
– En nyckelroll i en snabbväxande digitalbyrå med goda karriärmöjligheter
– Att få arbeta i ett resultatdrivet och engagerat team
– En arbetsmiljö som präglas av att gemensamt nå och fira uppsatta mål, kreativitet, välmående och stark teamkänsla
– Roliga sociala aktiviteter såsom resor, kickoffer, gemensamma träningspass, team building-aktiviteter, frukostar och fredags-AW
– En arbetsgivare som prioriterar välmående och hälsa och som investerar mycket i att vår personal ska må bra. Generöst friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och gemensamma träningsaktiviteter. 

Var? Grimsbygatan 24, Malmö
När? Hösten 2021

 

 

image

Är du den vi söker?

Tillsammans med våra syskonbolag i Another Media Group kommer vi fortsätta växa och arbeta mot vår vision om att transformera mediabranschen. Med oss på den resan vill ha ännu fler modiga, nyfikna och engagerade medarbetare. Personer som vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb. Låter det som du? Skicka in din ansökan idag!

Skicka ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen nedan.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Ansök idag