fbpx
image

Redo för nästa steg i karriären?

Vår tillväxtresa har bara börjat. För att kunna hjälpa ännu fler kunder att skapa digitala framgångar utökar vi löpande teamet med fler kreativa och resultatdrivna medarbetare. Se våra lediga tjänster i Malmö nedan, eller skicka in en spontanansökan.

Passar inte beskrivningen av tjänsten? Om du känner att du är vår nästa stjärna fast i en annan roll så hör av dig ändå!

I takt med att vi växer skapas nya roller och behov, din drömtjänst kanske är vår nästa storsatsning.

 

Image

Performance Manager

Är du en fena på säljdrivande innehåll, aktivering, analys och optimering av annonskampanjer och är van att arbeta med flera olika varumärken parallellt?

Du är van vid att arbeta i projekt tillsammans med andra människor och bidrar gärna med nya idéer och infallsvinklar eftersom du alltid är nyfiken på att förbättra och skapa resultat. För dig är det viktigt att det finns tydliga mål och du gör vad som krävs för att uppnå dem.

LÄS MER HÄR »
Image

Content Manager

Vet du hur man skriver säljande och engagerande texter och skapar tilltalande grafiskt material?

Hos oss blir du  en del av ett slipat content team som är experter på digitalt innehåll. Du kommer ansvara för flertalet kunder och driva det kreativa arbetet och innehållsproduktionen i dessa projekt. Samtidigt är du prestigelös och rycker gärna in där det behövs, ditt fokus ligger på att få teamet och kunden att prestera bra.

LÄS MER HÄR »

Aktuellt

image
June 18, 2021
7 tips – så kommer du igång med företagets sociala medier
Läs mer
image
June 14, 2021
Lär känna vår Content Manager Erika
Läs mer
image
June 2, 2021
Ellen tipsar: så startar du din karriär inom marknadsföring
Läs mer
image
May 28, 2021
7 sätt att skapa engagemang i sociala medier
Läs mer