Fortsatt samarbete med Restaurangexpo och Fastfood & cafémässan

August 18, 2020 inom ämnet Nyheter

Under 2019 har vi haft förmånen att hjälpa en av restaurangbranschens största mässor, arrangerad av Easyfairs, med produktion av inspirerande innehåll i form av text och film. Nu är det klart att vårt samarbete fortsätter även under 2020/21.

För mig var det viktigt med en byrå som förstod mina behov och som kunde utveckla mina idéer. Och det har teamet på Engage Agency verkligen gjort. De levererar på mina behov på ett effektivt sätt samtidigt som de är tillgängliga och bra att samarbeta med. Det sparar tid och har fungerat väldigt bra

– Lisa Zenovon, Head of Event

Easyfairs arrangerar Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan som en fackmässa för beslutsfattare i restaurang, café och fastfoodnäringen. Som besökare blir du en del av Nordens största mötesplats för branschen där 200 grossister och leverantörer samlas för att inspirera besökarna med de senaste trenderna och ett unikt sortiment. Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan är en mötesplats där ca 6000 köpstarka besökare samlas för att göra affärer. Mässan äger rum i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Läs mer om hur vårt samarbete sett ut här: KLICK!


Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete!

Läs fler nyheter och inlägg här!

image
August 19, 2020
Så hanterar din hjärna olika typer av innehåll
Läs mer
image
August 18, 2020
Fortsatt samarbete med Restaurangexpo och Fastfood & cafémässan
Läs mer
image
July 6, 2020
Trust Partner & For Executive Women väljer Engage (igen)
Läs mer
image
July 1, 2020
Tänk på detta vid val av contentbyrå (4 tips)
Läs mer