image

Content som din publik älskar.

Vi hjälper dig med allt inom text- och videoproduktion. Till exempel native advertising, pressmeddelanden, nyhetsbrev, artiklar, video för sociala medier, filmproduktion, fotografering, SEO och grafisk design.

Vi är en ledande contentbyrå i Malmö som skapar värdefullt och engagerande innehåll, anpassat för både målgruppen och sökmotorn.

En kommunikationsbyrå du kan vända dig till med allt som rör content marketing helt enkelt.

Kontakta vår byråchef

Vad behöver du hjälp med?

Våra tjänster är designade för att det ska vara enkelt för dig att lyckas med din marknadsföring, oavsett om du jobbar inom industri eller retail. Så att du alltid kan ha en skön känsla av att allt bara fungerar. Vi skapar engagerande content. Du fokuserar på kunderna. Skönt, eller hur?

Kontakta oss

Vet du redan nu vad du söker? Kontaka vår byråchef Agnes så kör vi!

Några av våra nöjda kunder

Många har redan fått uppleva fördelarna med riktigt bra content. Vi har fått äran att hjälpa några av Sveriges coolaste varumärken. Våra kunder finns inom flera olika branscher, från processindustri till sportbilar och energibolag. Se ett av våra case nedan.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

Våra uppdrag för Easyfairs Scandinavia

Vi har haft förmånen att göra mycket tillsammans, främst i syfte att attrahera fler besökare till mässorna – från rätt målgrupp. Men vi har även hjälpt till att producera en ny hållbarhetspolicy och en hel tidningsbilaga i Dagens Industri. 

Image

Easyfairs är en av Europas största mässarrangörer och ger besökarna en inblick i framtiden! Mässorna täcker in det senaste inom allt ifrån fastigheter, industri och elektronik till restaurangbranschens största trender. Mässorna äger rum i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Image
 1. 1

  Bakgrund

  En bred målgrupp gjorde det utmanande för mässteamet att hitta ett tydligt språk och content som skapade värde för publiken. Samtidigt ville de inte nå ut till gemene man utan koncentrera kommunikationen till den primära målgruppen – beslutsfattare inom restaurang- och hotellnäring.

 2. 2

  Vårt uppdrag

  Med en genomarbetad contentplan baserad på innehåll kring välkända branschprofiler och utställare, tog vi fram en video- och artikelserie i 6 delar som spreds i mässans egna kanaler. Innehållet baserades på branschens senaste trender och varje kampanj hade en tydlig anknytning till profil och trend. Kampanjerna innefattade både video, text och grafisk design. Innehållet spreds i sociala medier, via mailutskick, nyhetsbrev, som pressmeddelande och på hemsidan.

Vill du veta mer?

Om du vill komma i kontakt med vår Byråchef Agnes för att prata vidare om hur vi kan öka ditt resultat. Tryck på knappen till höger.