fbpx
image

Content Manager

Vi är en snabbt växande digital byrå som ingår i mediekoncernen Another Media Group. Tillsammans med våra syskonbolag omsätter vi årligen cirka 100 miljoner kronor och finns representerade med kontor i Stockholm, Malmö, Halmstad och Järna. Du kommer att utgå ifrån koncernens huvudkontor på Södermalm i Stockholm där du tillsammans med dina kollegor kommer driva våra kunders digitala kanaler och skapa innehåll som bidrar till att uppnå affärsmålen. 

 

Om rollen

Det här är du:
Troligtvis har du ett par års erfarenhet inom digital marknadsföring och innehållsproduktion. Du är en fena på att skriva säljande och engagerande texter, har viss erfarenhet av grafisk formgivning och är dessutom van att arbeta i olika typer av CMS och att producera innehåll för att uppnå specifika affärsmål. 


Din roll på Engage:
Hos oss blir du  en del av ett slipat content team som är experter på digitalt innehåll. Du kommer ansvara för flertalet kunder och driva det kreativa arbetet och innehållsproduktionen i dessa projekt. Samtidigt är du prestigelös och rycker gärna in där det behövs, ditt fokus ligger på att få teamet och kunden att prestera bra.

Dina arbetsuppgifter:

– Planera och sätta upp innehållsstrategier för våra kunders digitala kanaler
Ansvara och driva kunders digitala marknadsföring
– Producera content för digitala kanaler och sociala medier. Både i form av text, video och grafisk formgivning.
– Producera grafisk material för olika kanaler och format

Din profil:
Du är van vid att arbeta i projekt tillsammans med andra människor och bidrar gärna med nya idéer och infallsvinklar eftersom du alltid är nyfiken på att förbättra och skapa resultat. För dig är det viktigt att det du producerar håller högsta kvalitet och du vet hur man levererar bra resultat på ett effektivt och strukturerat sätt. Nyckelfärdigheter när du jobbar i team och i projekt är rak kommunikation, självledarskap och en positiv attityd. Därtill har du relevant utbildning och/eller erfarenhet inom digitala medier, marknadsföring, försäljning och kommunikation. Du har djup kunskap om digitalt innehåll och digitala kanaler och vet hur du på bästa sätt möter kunder och presenterar kampanjer, koncept, kanalval och resultat.

Vi erbjuder dig:

– En nyckelroll hos en snabbväxande digitalbyrå med stora ambitioner
– Att få arbeta i ett resultatdrivet och sammansvetsat team
– En arbetsmiljö som präglas av affärer, kreativitet, välmående och god stämning
– Trevliga, prestigelösa medarbetare med många års erfarenhet av branschen
– Roliga sociala aktiviteter såsom resor, kickoffer, gemensamma träningspass, gemensamma luncher, team-aktiviteter, frukostar och fredags-AW
– En arbetsgivare som prioriterar välmående och hälsa och som investerar mycket i att vår personal ska må bra. Generöst friskvårdsbidrag, friskvårstimme och gemensamma aktiviteter. 

Var? På Bellmansgatan 8, Stockholm
När? Start 2 augusti

image

Är du den vi söker?

Tillsammans med våra syskonbolag i Another Media Group kommer vi fortsätta växa och arbeta mot vår vision om att transformera mediabranschen. Med oss på den resan vill ha ännu fler modiga, nyfikna och engagerade medarbetare. Personer som vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb. Låter det som du? Skicka in din ansökan idag!

Skicka ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen nedan. 

Skicka ansökan