Skånes största livsstilsmagasin

VOID Magazine erbjuder läsarna en extra upplevelse, fyra helger om året. Som Skånes största livsstilsmagasin tillika Sydsvenskans helgmagasin, har läsarnas efterfrågan om ett lyxigt magasin nu besvarats.

Image

Bakgrund

Sydsvenskans nya helgmagasin.
Som Skånes största morgontidning har det saknats ett lyxigt och inspirerande helgmagasin. De trogna läsarna ser Sydsvenskan som den främsta tidningen för att hålla sig uppdaterad och tack vare det har magasinets respons varit väldigt bra sedan start.

Genom att utveckla ett premium-magasin med högklassigt redaktionellt innehåll och tillhörande digital nyhetssajt är Sydsvenskans läsare nu försedda med ett nytt helgmagasin som distribueras i Sydsvenskans helgupplaga fyra gånger per år.

Vill du också förverkliga din idé?

Vi hjälper dig att ta din idé från tanke till färdig produkt och garanterar riktigt bra innehåll som skapar content som din publik älskar

Magasinet

VOID Magazine är en premiumprodukt som andras lyx. Det redaktionella innehållet är av högsta kvalitet, likaså bilderna och det påkostade pappret. Magasinets design och uttryck är kreativt med stilrena och moderna formlösningar som talar till målgruppen.

Ett magasin av detta slag måste leverera bästa kvalitet på alla nivåer. Skribenter, grafiker och fotografer måste samverka och innehållet ska beröra, engagera och skapa läslust såväl som köplust.

Digitalt

En bärande del i det nya konceptet som skapats är den digitala plattform som lanserats i samband med första utgivningen.
Det är en digital plattform som samlar allt innehåll från magasinen. Utöver det uppdateras sajten dagligen med livsstilsbetonat innehåll som matchar läsarnas intressen.

Sociala Medier

VOID Magazine har även etablerats i sociala medier där en tydlig contentstrategi planerats och utförts. De sociala kanalerna speglar det redaktionella innehållet i magasinet såväl som digitalt och fungerar som ytterligare spridning för att nå ut till läsarna. Via de sociala kanalerna har flertalet riktade kampanjer gjorts för att bygga varumärket även digitalt.

image
July 6, 2020
Trust Partner & For Executive Women väljer Engage (igen)
Läs mer
image
July 1, 2020
Tänk på detta vid val av contentbyrå (4 tips)
Läs mer
image
March 24, 2020
Därför är marknadsföring nu viktigare än någonsin
Läs mer
image
February 11, 2020
Varför dina prospekt väljer konkurrenten framför dig
Läs mer

Vill du veta mer?

Om du vill komma i kontakt med vår Byråchef Agnes för att prata vidare om hur vi kan öka ditt resultat. Tryck på knappen till höger.