Trust Partner

 

I början av 2020 fick vi uppdraget som contentbyrå åt detta väletablerade Malmöbolag. Idag har vi övergripande ansvar över all deras content med mål att generera leads, öka försäljningen och stärka varumärket.

 

Image

Bakgrund

Trust Partner har sedan 30 år tillbaka utvecklat och rekryterat ledare. De är konsulter som verkar inom executive search, ledarutveckling och ledningsgruppsutveckling med kunder och kandidateri både offentlig såväl som privat sektor.

Den tidigare digitala kommunikationsstrategin behövde utvecklas för att attrahera nya potentiella kunder, kandidater och fortsätta engagera de befintliga kunderna. Ett väletablerat bolag inom sin nisch med en tydlig kommunikativ tonalitet.

 

 

Vårt uppdrag

Tillsammans har vi tagit fram en digital innehållsstrategi för samtliga sociala kanaler. Varje vecka har vi publicerat blogginlägg, artiklar och inlägg i sociala medier med målet att generera leads och öka försäljningen. Innehållet innefattar text, video och grafisk design och har spridits genom mailutskick, via sociala medier, på hemsidan och genom företagets blogg.

Image

Resultat

Samarbetet inleddes i början av 2020 med fokus på att generera leads och driva trafik från befintliga kanaler: Linkedin, Facebook, Instagram,  Twitter och mailutskick. Fokus på organisk trafik – inga betalda kampanjer.

Antalet genererade leads har ökat med 51% jämfört med föregående period

Organisk trafik till hemsidan från sociala medier har ökat med 38% jämfört med föregående period

Sessionslängd ökat med 54% jämfört med föregående period

Nya användare ökat med 31% jämfört med föregående period

Antalet följare i sociala medier ökade med 9% det första kvartalet


Se fler uppdrag här