Easyfairs Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan

En av restaurangbranschens största mässor äger rum i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har tillsammmans utvecklat en contentstrategi och producerat allt innehåll för att marknadsföra deras event.

Image

Bakgrund

En bred målgrupp gjorde det utmanande för mässteamet att hitta ett tydligt språk och en kontinuerlig contentplan som skapade värde för publiken. Samtidigt vill de inte nå ut till gemene man utan koncentrera kommunikationen till den primära målgruppen –  beslutsfattare inom restaurang- och hotellnäring.

Image

Vårt uppdrag

Genom att ta fram en genomarbetad contentplan baserad på innehåll kring välkända branschprofiler och utställare, kunde mässan arbeta med att sprida välgjort och anpassat innehåll i sina kanaler.
Innehållet baserades på branschens senaste trender och varje kampanj hade en tydlig anknytning till profil och trend.
Kampanjerna innefattade både video, text och grafisk design. Innehållet spreds i sociala medier, via mailutskick, nyhetsbrev, som pressmeddelande och på hemsidan.

Så tycker mässteamet

För mig var det viktigt med en byrå som förstod mina behov och som kunde utveckla mina idéer. Och det har teamet på Engage Agency verkligen gjort. De levererar på mina behov på ett effektivt sätt samtidigt som de är tillgängliga och bra att samarbeta med. Det sparar tid och har fungerat väldigt bra

Lisa Zenovon
Head of Event, Easyfairs

Vill du komma igång?

Behöver du hjälp att producera riktigt bra innehåll? Kontakta vår Byråchef Agnes Jarfjord

image
February 15, 2021
Video för sociala medier och digitala kanaler?
Läs mer
image
February 11, 2021
SEO-guide: 11 saker du borde kunna om SEO
Läs mer
image
January 11, 2021
Konvertera mera! Så lyckas du med din CTA – Del 2
Läs mer
image
January 4, 2021
Konvertera mera! Så lyckas du med din CTA – Del 1
Läs mer